Учебен център РЕГАЛИЯ
НачалоУчебен център Издателство Всичко за матурите Национални олимпиади E-обучение За нас телефон   0888 428 444


6. клас

7. клас
10. клас
12. клас
Електронно обучение
Пробни изпити, 7. клас
Пробни тестове по формата на АК, 7. клас
Пробна матура, 12. клас

Практикум по български език и литература за 7. клас
Практикум по математика за 7. клас
Практикум по български език и литература за зрелостници
Ценова листа

Тестове, 4. клас
Тестове, 5. клас
Тестове, 6. клас
Тестове, 7. клас
Изпити, 7. клас
 Състезания, 7. клас
 Тестове за матура
 Препоръчителна литература

Висши училища
Средни училища

МОН
 Регионални инспекторатиЗАПИСВАНЕ ЗА ЦЕЛОГОДИШНИТЕ КУРСОВЕ ПРЕЗ 2024/2025 Г.

6. клас, 7. клас, 12. клас

ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ

Офисът на Учебен център "Регалия" ще бъде в лятна ваканция до 11 август. Може да се свържете с нас на тел. 0888 428 444, да ни пишете на адрес regalia@abv.bg или да използвате електронните форми за записване за курсовете.

Очакваме ви отново на 12 август 2024 г.

Пожелаваме ви приятно лято!


КУРСОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7. КЛАС

Целогодишна подготовка по български език и литература и по математика за кандидатстване след 7. клас за учебната 2024/2025 г.

Време и място на провеждане

Присъствено обучение

Занятията се провеждат по предварително изготвен график - в неучебни дни (събота) от 8:30 ч. до 13:30 ч. (единият предмет от 8:30 ч. до 10:45 ч., половин час почивка, другият предмет от 11:15 ч. до 13:30 ч.), в ЧСУ "Свети Георги" (бул. „Никола Й. Вапцаров“ 47). При невъзможност занятията да се проведат в училището (пандемия и др. причини) може да се проведат онлайн. Пробните изпити към курса се провеждат в неделя.

Учениците ще получат календарния график за разпределението на занятията по дати на първото занятие - 21 септември 2024 г.

Дистанционно обучение

През учебната 2024/2025 г. предлагаме и изцяло онлайн вариант на курсовете за обучение. Занятията се провеждат по предварително изготвен график - в неделя от 8:30 ч. до 13:30 ч. (единият предмет от 8:30 ч. до 10:45 ч., половин час почивка, другият предмет от 11:15 ч. до 13:30 ч.). Пробните изпити към курса се провеждат в неделя, като в тези седмици занятията са съботни.

Учениците ще получат календарния график за разпределението на занятията по дати преди първото занятие - 22 септември 2024 г.

Описание на курса

Обучението се извършва по програмата на МОН за кандидатстване след 7. клас. Работи се по създадени от методиците на Центъра материали, които учениците получават в началото на курса и по време на занятията. Ползват се и учебни помагала, издадени от издателство "Регалия 6", чиито автори са утвърдени професионалисти с дългогодишен педагогически опит.

Специално внимание в процеса на обучение се отделя на контрола под формата на домашни работи, текущи тестови изпитвания и пробни изпити. 

Към курса на обучение са предвидени 6 пробни изпита (по 3 за всеки от предметите). След всеки пробен изпит се прави статистически анализ за представянето на нашите ученици на всяка една от задачите, като резултатите от него ни помагат за максимално изчистване на пропуските преди изпитите за НВО.

Продължителност на курса

- 240 учебни часа (по 45 минути) при обучение по двата предмета;  

- 120 учебни часа (по 45 минути) при обучение по един предмет.  

Сайт за електронно обучение

Предимство за нашите ученици е сайтът за електронно обучение www.regalia6.eu, който предоставя допълнителни възможности на курсистите от Учебния център. В него са създадени:

- Практикум по български език и литература за 7. клас;

- Практикум по математика за 7. клас.

Учениците от курса ползват тези продукти без допълнително заплащане.

Текуща информация

В електронния дневник се публикува служебната информация за провеждането на курса, отразяват се отсъствията на ученика и забележки от преподавателите.

През учебната година родителите ще имат възможност да разговарят с преподавателите в определено за целта време, за да се запознаят с работата на своето дете.

По време на курса родителите и учениците получават своевременно цялата необходима информация, свързана с приемните изпити, план-приема, образуването на бала, подаването на документи и др. Курсът завършва с индивидуални консултации за избор на училище и подреждане на паралелките в заявлението за участие в класиранията.

Входни тестове

Разпределението на учениците по групи се извършва в зависимост от резултата от входен тест. Възможните варианти са:

- входен тест - 15 юни (събота) от 9:00 до 10:00 ч. в ЧСУ "Свети Георги";

- входен тест и родителска среща - 29 юни (събота) от 9:00 до 10:00 ч. или от 11:00 до 12:00 ч. в ИМИ на БАН;

- входен тест и родителска среща - 7 септември (събота) от 9:00 до 10:00 ч. или от 11:00 до 12:00 ч. в ИМИ на БАН.

Изборът на дата и час се прави при записването.

Начало на курса

Първото занятие от курса е на:

21 септември (събота) - присъствена форма;

22 септември (неделя) - дистанционна форма.

Записване

Преди да преминете към записване, моля, запознайте се с Правилата на Учебен център "Регалия", с които Вие и Вашето дете трябва да се съобразявате по време на учебната година.

Записването за курса става с попълване на Електронна форма за записване в 7. клас и внасяне на първата вноска или депозит в размер на 500 лв. При записване с депозит, остатъткът от първата вноска трябва да бъде платен до 30 август.

Плащането може да бъде направено:

- в брой в офиса на Учебен център "Регалия" (от 9:00 ч. до 17:30 ч.);

- по банковата сметка, указана в имейла, който ще получите автоматично на посочения от Вас адрес след попълване на електронната форма.

Ученици, за които не е направено плащане в срок, не се смятат за записани.

Договорът за предоставяне на обучение в 7. клас трябва да бъде подписан преди началото на учебната година. Това може да стане в офиса ни в удобен за Вас момент в рамките на работното ни време (от 9:00 до 17:30 ч.), включително и в дните на родителска среща.

Такса за обучение

Таксата за обучение се внася на три вноски, разпределени равномерно през учебната година. Първата вноска се прави при записването, а втората и третата са съответно през ноември и март.

Пълната такса за обучение е:

- три вноски по 1080 лв. - за двата предмета;

- три вноски по 600 лв. - за един предмет.

В цената са включени:

- 240 учебни часа (по 45 минути) при обучение по двата предмета;  

- 120 учебни часа (по 45 минути) при обучение по един предмет;

- учебни помагала за всеки един от предметите, включително и такива, специално разработени за школата;

- онлайн практикум по български език и литература за 7. клас (при обучение по предмета);

- онлайн практикум по математика за 7. клас (при обучение по предмета);

- информационна среща и справочна информация по процедурата на кандидатстване след 7. клас;

- индивидуални консултации за избор на училище и подреждане на паралелките в заявлението за участие в класиранията при кандидатстване след 7. клас.

Нашето предимство

Ние имаме дългогодишен опит в работата с ученици в основното училище. Малките групи (до 12-13 ученици) дават възможност за обучение, близко до индивидуалното, за диференциран подход и контрол, и позволяват да се работи в спокойна и приятна атмосфера. След всеки пробен изпит се прави статистически анализ за представянето на нашите ученици на всяка една от задачите, като резултатите от него ни помагат за максимално изчистване на пропуските преди изпитите за НВО. Всичко това гарантира добро усвояване на учебния материал и дава увереност на децата в техните знания и възможности, което води до постигане на високи резултати на националното външно оценяване в края на 7. клас.

Влезте в елита

Всяка година голяма част от нашите ученици продължават обучението си в десетте езикови, математически и професионални гимназии с най-висок бал. Заслужен успех, постигнат благодарение на общите ни усилия.

За записване и допълнителна информация – София, ул. "Акад. Бончев" бл. 8,
Институт по математика и информатика, стаи 214, 220; тел. 02 979 3842;
0888 428 444.

Обучение по нашата методика се провежда и в гр. Стара Загора.
За допълнителна информация тел. 0888 002 796.

Учебен център „Регалия“ си запазва правото за промени в условията.


Преподаватели на 7. клас в Учебен център "Регалия"

Български език и литература:

Анета Кичукова; Антония Кръстева; Ванюша Гигова; Валя Иванова; Елена Руневска; Здравка Димитрова; Илияна Каракочева; Павлина Иванова; Петя Маркова; Полина Тодорова; Цветелина Георгиев

Математика:

Антоанета Иванчева; Бонка Недковска; Боряна Гюджукова; Ваня Захариева; Емилия Димитрова; Йошка Деспотова; Николина Петрова; Нели Тричкова; Румяна Блянгова; Рени Димитрова; Таня Дидова

 

Практикум по БЕЛ за 7. клас

Практикум по математика за 7. клас

Практикум по БЕЛ за зрелостници


 e-mail:regalia@abv.bg

тел. 02 979 3842

тел. 0888 428 444

тел. 0885 186 529
 
 

© 2006-2024 Учебен център "Регалия"